Nijverheidsweg 8, 3960 Bree, België

Patrick Indekeu

Zaakvoerder
 

Ik ben Patrick Indekeu, sinds 2013 zaakvoerder van PI constructions.
Mijn specifieke know-how heb ik te danken aan de bedrijven Lambert Geerkens en Mathieu Gijbels.
Na 17 jaar volledig in loondienst gewerkt te hebben in de bouwsector vond ik het tijd om mijn droom als zelfstandig bouwondernemer waar te maken.
Ik ben gestart in bijberoep met PI betonboringen. Twee jaar later, in 2015, kruiste het innovatief bouwconcept Skellet mijn pad. Een nieuw product (uitgevonden door Ivo Swenters) dat toen nog volledig in zijn kinderschoenen stond, maar waar ik vanaf het begin in geloofde. Dat was het moment dat ik de knoop heb doorgehakt om volledig zelfstandig te worden. Een keuze waar ik tot op heden nog altijd volledig achter sta. Na heel veel vallen en terug opstaan, ben ik ondertussen uitgegroeid tot een klein, rendabel bouwbedrijf met een aantal vaste ploegen in dienst. Samen gaan wij voor kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en snelheid. De hoofdingrediënten voor een geslaagd bouwproject.

4 P’s van Patrick :
Persoonlijk contact – De plannen worden altijd rechtstreeks met Patrick besproken. Hij staat in voor de coördinatie van het gehele bouwproject en stuurt de vakkundige uitvoering van zijn teams aan.
Professionaliteit – de teams bestaan steeds uit medewerkers met de juiste expertise die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Enkel hoogwaardige en kwalitatieve machines en materialen worden gebruikt.
Precisie – Alle projecten worden exact volgens plan en met de grootste precisie uitgevoerd van ruwbouw tot afwerking.
Proper werk – de bouwwerf wordt steeds netjes achter gelaten. Bij renovaties wordt er extra aandacht besteed aan het minimaliseren van schade aan de bestaande afwerking.