Nijverheidsweg 8, 3960 Bree, België

Particulieren

Luxe poolhouses | Bouwpakketten | Overkappingen | Dakrenovatie | Carports

Luxe Poolhouses

PI Constructions

Transformeer uw zwembadervaring met onze luxe poolhouses. Van opslagruimte tot entertainmentruimte, wij creëren op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw levensstijl en uw zwembadplezier versterken.

Luxe poolhouses

Bouwpakketten op maat

PI Constructions

Realiseer uw bouwdromen met onze op maat gemaakte bouwpakketten. Of het nu gaat om een tuinhuisje, een speelhuisje voor de kinderen, of een extra opslagruimte, wij leveren pakketten die passen bij uw behoeften en stijl.

Bouwpakketten op maat

Overkappingen

PI Constructions

Geniet van het buitenleven met onze stijlvolle overkappingen. Van terrassen tot carports, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die bescherming bieden tegen zon, regen en wind, terwijl ze tegelijkertijd een meerwaarde geven aan uw woning.

Carports & overkappingen

Dakrenovatie

PI Constructions

Geef uw huis een nieuw leven met onze dakrenovatiediensten met een volledige vernieuwing, wij zorgen voor een duurzaam en esthetisch dak dat uw woning beschermt tegen alle weersomstandigheden.

Dakrenovatie huizen particulieren

Gevelbekleding

PI Constructions

Geef uw huis een frisse uitstraling met onze gevelbekledingsopties. Wij leveren hoogwaardige materialen en vakmanschap om uw gevel te transformeren en uw huis te laten opvallen.

Gevelbekleding huizen appartementen

Poortbekleding

PI Constructions

Maak een statement met onze poortbekleding. Of het nu gaat om hout, metaal of een combinatie van beide, wij bieden oplossingen die niet alleen functioneel zijn maar ook bijdragen aan de esthetiek van uw woning.

Buiten poort bekleding